Meditation for de mindste

Alle kan blive ramt af livets stress. Alle kan have brug for at koble helt af og finde sin indre ro. Nogen har måske endda brug for at finde sit indre barn frem. I denne artikel vil du blive klogere på, hvordan du både kan hjælpe dine børn, men også dig selv, med at afstresse.

Hvad kan meditation hjælpe med?

Meditation kan mange ting, men det primære fokus ligger i den indre ro, og hvordan man opnår den. Gennem jævnlig meditation kan man skabe en mere positiv stemning, samt styrke sin selvforståelse og selvtillid.

Flere former for afkobling

Børn kan være meget simple når det kommer til at koble af. Nogle gange skal der ikke meget til, før at de er beroliget. Det kan være guld værd at vide, hvordan man som forældre skal gøre for at opnå dette – især hvis man har sensitive børn.

Hos Karens Univers kan man læse om forskellige muligheder for at berolige sine børn. Dette kan gøres gennem meditation i sin almindelighed, men det kan også gøres gennem børnesange og børnebøger. Begge er kreeret med formål at afstresse i hverdagen.

Gennem disse forskellige muligheder, kan man som forælder være med til at skabe trygge rammer for barnet, som dermed også hjælper på humøret. Det kan også hjælpe barnets evner til at kommunikere.

Til den vordende mor

På hjemmesiden finder man også muligheder for meditation til gravide. Gennem øvelserne kan man skabe en indre ro, hvilket nok er hvad mange gravide søger. På samme tid kan øvelserne også være med til at give den vordende mor, en følelse af en tættere forbindelse til det lille barn i maven. Er man førstegangsfødende, kan meditation være med til at betrygge moren om den kommende fødsel, men også give en følelse af kontrol over situationen.