Indhent 3 tilbud på en bogholder: Hvilke fordele opnår jeg?

Er du på jagt efter en bogholder, og har du overvejet at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på en bogholder? Det kan være en rigtig god idé. Både fordi du kan spare penge, men du sparer også en masse tid i forhold til, hvis du nu selv skulle have været ude at indhente tilbud hos flere forskellige bogholdere. I denne artikel kommer vi nærmere ind på de fordele, der er ved at få 3 tilbud på en bogholder.

Spar tid

Først og fremmest sparer du en masse tid, fordi du blot skal beskrive din opgave et enkelt sted. Du skal ikke ud flere steder og præsentere din opgave for flere forskellige bogholdere. 3-tilbudsservicen vil nu klare det hårde arbejde for dig og vender tilbage, når de har de 3 tilbud på en bogholder klar. Det er ikke kun inden for bogholderi og revision, at denne model er populær. Det er den også inden for mange håndværks- og servicefag.

Det er gratis

Det er helt gratis og uforpligtende at indhente op til 3 tilbud på en bogholder. Dermed kan man næsten sige, at det er dumt at lade være. Hvorfor ikke have et bedre sammenligningsgrundlag og modtage flere tilbud? Det er en stor opgave at lægge sin bogføring fra sig, og derfor skal man kunne stole på den/de, der skal overtage den.

Spar penge

En anden umiddelbar fordel ved at få tilbud fra flere bogholdere er, at du får et meget bedre sammenligningsgrundlag. Du kan både vælge ud fra pris, men også ud fra den service, du oplever. Pris bør ikke være det eneste parameter at vælge ud fra, når du skal vælge en bogholder. En billig og dårlig bogholder kan koste dig mange penge på sigt, hvis han/hun bogfører forkert. Det er ingen interesseret i. Dermed ikke sagt, at du ikke skal vælge en billig bogholder, hvis du har en god mavefornemmelse.

Seriøse firmaer

De firmaer du modtager tilbud fra, vil oftest være seriøse, fordi at tilbudsfirmaerne har høje krav til de virksomheder, de tilbyder opgaver. Det er skadeligt for deres forretning, hvis dårlige virksomheder vinder opgave. Det vil nemlig gøre, at færre og færre vender tilbage og bruger servicen. Sørg dog for altid at læse nogle anmeldelser af firmaet og tal med dem. Så vil du få et godt indtryk af, om du vil have dem til at administrere din økonomi.

Som du kan læse, så findes der rigtig mange fordele ved at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på en bogholder eller revisor.